ion-sula-e1376061254336

Viceministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Ion Sula îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere la natură, împreună cu familia, prietenii şi persoanele cele mai apropiate.

Contactat de TRIBUNA, viceministrul a menţionat că nu vrea să facă careva presupuneri referitor la surprize.

,, Aş vrea să savurez o zi de petrecere, în care voi fi împreună cu soţia, copiii, părinţii şi persoanele cele mai apropiate. Eu nu aş vrea să fac careva presupuneri referitor la surprize pentru că pentru mine cel mai mare farmec al surprizelor constă în neştiinţă”, a punctat Ion Sula.

Întrebat dacă funcţia de viceministru i-a adus mai mulţi prieteni, viceministrul a declarat că funcţia şi prietenii sînt două lucruri diferite.

,,În opinia mea, numărul de prieteni şi funcţia deţinută nu sînt lucruri interconectate, din simplul motiv că relaţiile de calitate se întemeiază pe respect, pe încredere, pe experienţe comune şi pe reciprocitate, şi nu pe careva interese pe termen scurt”, a precizat viceministrul.

Ion Sula a mai spus că cea mai mare realizare e legată de viaţa personală şi a precizat că aceasta este familia pe care şi-a întemeiat-o.

,,Sînt mîndru de familia pe care am creat-o, de soţia şi cei doi copii ai mei. În ceea ce ţine de domeniul profesional, mă mîndresc că am trecut prin numeroase etape în carieră, am lucrat şi în sectorul privat şi în cel public. În Ministerul Agriculturii am avansat treptat în funcţie şi datorită acestui fapt am acumulat o bogată experienţă în domeniul pe care îl conduc la momentul actual”, a spus el.

TRIBUNA precizează: Ion Sula e născut la data de 10 august 1980, e căsătorit şi are doi copii.

SURSA: Tribuna.md