Formaţia satului Costeşti, particiantă în cadrul Campionatului Raional ediţia 2010 a reuşit să surclaseze deja fosta lideră provizorie a clasamentului – formaţia din Văsieni .

A plouat la propriu , dar şi cu goluri … strigăte ,înjurături palme peste faţă . Cum antrenorul de la Costeşti nu striga, fiecare persoană se găsea să dea indicaţii preţioase . De aceea şi probabil o să fiţi surprinşi de sunetul ce se aude peste fundal .

Duminica de Fotbal a fost deschisă de un meci între juniorii echipelor din satele enumerate, încheiat cu scorul de 2:1 în favoarea Costeştenilor. Meciul a fost spectaculos , problemele au fost în apărare la ambele echipe , totuşi puţin mai multe probleme au avut Văsieni care au scăpat două goluri în doar 4 minute la mijlocul celei de-a doua reprize . Costeştenii reuşind astfel să întoarcă scorul după ce erau conduşi din minutul 28 . Scorul la pauză fiind de 0:1 în favoarea oaspeţilor . Menţionăm că în cadrul meciurilor dintre juniori repriza durează doar 30 de minute .

A urmat însă derby-ul diviziei raionale . Se anunţa un meci foarte spectaculos . În startul meciului Costeştenii deschid scorul printr-un jucător , care părăseşte imediat terenul din cauza unei accidentări ( min 5 ) . În minutul 34 artbitrul refuză să acorde penalty echipei din Văsieni , iar în faza imediat următoare Costeşti ridică scorul la 2:0 , ceea ce a enervat şi mai tare pe jucătorii din Văsieni , unul din ei lovind arbitrul în finalul primei reprize. Încercînd să sancţioneze jucătorul agresor se provoacă scandal şi mai mare, suporterii ambelor echipe intră în teren , iar cei de la Văsien se repezesc cu ameninţări şi înjurături la adresa arbitrului . Pentrua-şi proteja integritatea fizică arbitrul se retrage, acordînd victorie tehnică cu scorul de 3:0 în favoarea Costeşti .

Avem şi cîteva secvenţe . Nu avem cu părere de rău puterea de a filma la calitate superioara , de aceea şi avem aşa imagini mai jos .

înregistrarea de la repriza meciului seniorilor
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ukisWFhePF4]

şi înregistrarea de la meciul juniorilor
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=w7-bJiJNIEE]