phpThumb_generated_thumbnailjpgÎn ziua de 25 iunie 2013, tinerii din raionul Ialoveni sunt invitați la Gala Bunelor Practici, cu genericul “Participarea tinerilor la viaţa comunităţii”, Ediţia II. Evenimentul va începe la ora 14:00, în sala mare de şedinţe a Consiliului raional Ialoveni.

În cadrul galei, se vor celebra public realizările şi bunele practici ale celor 16 grupuri de iniţiativă din 11 localităţi, care implementează proiecte în Runda a VI-a a Programului de Granturi Mici al Fondului pentru Tineri Ialoveni, în contextul Programului de Acţiuni din

cadrul Proiectului “Ialoveni – Capitala Naţională a Tineretului 2013”.

O comisie specială pentru organizarea, desfăşurarea şi jurizarea Galei Bunelor Practici, instituită printr-o dispoziţie a preşedintelui raionului, va analiza acţiunile, proiectele pentru tineri desfăşurate de cele 16 grupuri de iniţiativă şi o va propune pe cea care va primi Trofeul Galei Bunelor Practici. În componenţa comisiei de jurizare vor fi reprezentanţi ai administraţiei raionului Ialoveni, Asociaţiei Obşteşti ,,Eco-Răzeni”, Ministerului Tineretului şi Sportului, Consiliului Naţional al Tineretului din Moldova şi Fundaţiei Est-Europene din Moldova.

SURSA: IALOVENIONLINE.MD