La data de 12 noiembrie, delegația din Estonia a avut o întrevedere cu administrația raionului Ialoveni. Din partea delegației Estoniene, oaspete de onoare a fost Tiit Leier, președintele regiunii Raplamaa din Estonia.

În cadrul întrunirii, s-a discutat despre trecutul comun pe care îl au cele două țări, domeniile comune de interes și posibilele căi de cooperare.

„Ne bucurăm mult că ați dat curs invitației noastre și am fi bucuroși să conlucrăm cu Dumneavoastră, în vedere dezvoltării economice a raionului Ialoveni”, a menționat suplinitorul atribuțiilor președintelui raionului, Anatolie Melenciuc.

În urma dialogului pe care l-au avut cu reprezentanții administrației raionale, membrii delegației Estoniene, însoțiți de vicepreședintele raionului, Mihai Braga au vizitat întreprinderea CVC Mileștii Mici, unde au avut o discuție cu directorul întreprinderii, Gheorghe Castraveț.

Totodată, conform agendei de lucru, oaspeții estonieni au desfășurat un seminar cu tematica „Educația antreprenorială în școală – experiență și perspectivă”, pentru elevii Liceului „Petre Ștefănucă” din Ialoveni.

Vă reamintim că scopul proiectului este dezvoltarea relațiilor de colaborare în domeniul antreprenoriatului și a educației antreprenoriale.