Președintele raionului, Lilian Popescu, a întreprins o vizită de lucru în localitatea Răzeni. În cadrul vizitei, dumnealui a avut discuții cu membrii APL, colectivul pedagogic, precum și cu managerii instituțiilor preșcolare din localitate.

În cadrul întrunirii cu funcționarii primăriei, primarul localității, Crețu Ion a raportat despre problemele existente în localitate și proiectele care se implementează la momentul actual. Una dintre cele mai importante probleme a cetățenilor, s-a dovedit a fi aprovizionarea cu gaz a localității, întrucît, actualmente doar jumătate din comună este conectată la rețeaua de gaz.

De asemenea, în cadrul vizitei la Liceul Teoretic „Răzeni”, președintele raionului a avut discuții cu cadrele didactice, despre problemele cu care se confruntă acestea în cadrul instituției. Pedagogii au vorbit despre salariile și pensiille mici, numărul mare de elevi în clase și lipsa alimentării profesorilor și elevilor din clasele mai mari în școală.

” Pentru noi este importantă sănătatea cadrelor didactice și a elevilor, calitatea studiilor și dotarea adecvată a instituțiilor de învățămînt, de aceea vom face tot posibilul ca să beneficiați de sprijin din partea noastră, în acest sens. „, a declarat președintele raionului, Lilian Popescu.

Totodată, președintele raionului s-a familiarizat cu situația celor două grădinițe din localitate, care necesită dotarea cu mobilier și tehnică modernă.