Stimaţi profesori, învăţători, educatori,
Ziua Dumneavoastră profesională îmi oferă prilejul de a-mi exprima profunda recunoştinţă pentru munca şi dăruirea de care daţi dovadă zi de zi în educarea generaţiilor.
A fi pedagog înseamnă a accepta o nouă provocare în fiecare clipă, deoarece profesia Dumneavoastră poartă un grad înalt de responsabilitate, care implică vocaţie, cunoaştere şi imparţialitate în relaţia cu elevii.
Într-o lume în care şcoala a devenit principalul motor al schimbărilor, sunteţi modele în viaţa discipolilor pe care îi educaţi. Sunteţi părinţii care îşi învaţă copii să facă primii paşi în drumul lung al experienţei, plin de obstacole.
Rolul unui pedagog este primordial în formarea cetăţeanului de mîine, căci fiecare persoană realizată, datorează o parte a succesului învăţătorului (profesoului, educatorului, dascălului) pe care l-a avut ca model.
Mult stimaţi pedagogi, 
În numele Consiliului raional Ialoveni şi al meu personal – în calitate de părinte şi fost elev, Vă aduc cele mai sincere mulţumiri pentru curajul cu care intraţi zilnic în sălile de curs şi Vă doresc multă sănătate, bunăstare, optimizm, răbdare şi realizări frumoase în tot ceea ce faceţi pentru oameni, ţară şi societate.
Cu deosebit respect şi înaltă consideraţie,
Lilian Popescu,
Preşedinte al raionului Ialoveni