9_nnu2q5tjyjouemzwvvg3nt_bewrxj_imqAdministraţia raionului Ialoveni invită tinerii cetăţeni activi (16 – 35 ani) să participe la Forumul de Vară al Tinerilor, cu genericul: ,,Discuţie. Poziţie. Rezoluţie."

Evenimentul se va desfăşura în perioada 30 – 31 iulie 2013 la Complexul de agrement din satul Costeşti.

Forumul este cuprins în Programul de Acţiuni din cadrul Proiectului ,,Ialoveni – Capitala Naţională a Tineretului 2013". În cadrul lui, tinerii vor lucra în ateliere la finalizarea elaborării Strategiei pentru Tineret a Raionului Ialoveni.

În scopul selectării celor mai activi şi dotaţi tineri din localităţile raionului Ialoveni, Consiliul raional organizează un concurs, în care persoanele interesate vor expedia CV-ul şi vor argumenta cum experienţa lor poate contribui la elaborarea documentului strategic.

Doritorii de a participa la eveniment vor trimite CV-ul, la care va anexa documentele relevante/confirmative, pe adresa de email: [email protected], pînă la 28 iulie 2013. Responsabil de coordonarea organizării evenimentului este desemnat PLETOSU Victor, specialist în domeniul politicilor de tineret, tel.: 2-68-93, mobil: 0 68 23 09 22.

Sursa Ialovenionline