Pe data de 02.12.14 in incinta L/T „Olimp” s-a desfasurat activitatea „Fii vizibil .Poarta un reflectorizant.


Evenimentul a fost organizat de voluntarii AO Alternativa cu suportul Retelei Y-Peer ,care ne-au oferit cele 150 de reflectorizante.Aceste reflectorizante au drept scop prevenirea accidentelor pe timp de noapte,astfel pe strazile neiluminate sau slab-iluminate soferul poate observa pietonul de la o distanta de 70 m.
Evenimentul a constat din 2 parti:
Prima activitate a constat din vizionarea unui filmulet tragic ,unde s-a aratat cum au loc mai multe accidente de masina .Filmuletul a sensibilizat publicul prin mesajul lui.
Apoi a urmat a doua activitatea ,cea de distribuirea a celor 150 de reflectorizante elevilor din clasele primare si liceale.
La finele evenimentului, participantii au avut dreptul de asi expune parerea.
I.Bivol -elev :”M-a ingrijorat mult ce am vazut si am auzit azi,pentru ca asta-i realitatea si oricine dintre noi poate fi victima a unui accident rutier.”
Melnic Iurie-profesor : „Bravo organizatorilor,a-ti adus la cunostinta tuturor ca trebuie sa fie constienti ca viata fiecaruia e o prioritate,si trebuie sa avem grija de ea,poate faceti rost de un stoc mai mare de reflectorizante si sa fie mai multi beneficiari .”

Autor Lena Bîrcă