Sîmbătă, 18 octombrie 2014, în satul Bardar a demarat etapa finală a Cupei Funcționarului Public la minifotbal. În cadrul competiției, au participat doar sportivi care sunt funcționari publici și angajați ai primăriilor din raionul Ialoveni.

Astfel, echipele care au jucat s-au clasat pe următoarele locuri:

• Locul I – echipa Consiliului raional Ialoveni;

• Locul II – echipa Primăriei din Mileștii Mici;

• Locul III – echipa Primăriei din Bardar;

• Locul IV – echipa Primăriei din Zîmbreni;

• Locul V – echipa Primăriei din Nimoreni;

Toți participanții au primit medalii și diplome din partea suplinitorului atribuțiilor președintelui raionului, Anatolie Melenciuc, care a felicitat jucătorii și i-a îndemnat să se mențină activi în domeniul sportului. Medalii au mai oferit specialistul în domeniul sportului din cadrul Consiliului raional Ialoveni, Andrei Tonu și primarul localității Bardar, Petru Blugaru.

De asemenea, în cadrul etapei finale a campionatului au fost desemnați jucătorii cu cupe speciale. La nominalizarea „Cel mai bun golgheter” au fost desemnați jucatorii Guja Igor din Ialoveni și Sergiu Frunză din Nimoreni. Premiul acordat pentru „Cel mai vîrstnic jucător” l-a primit Trofim Valeriu din localitatea Mileștii Mici.

Cupa Funcționarului Public este un eveniment sportiv organizat de Consiliului raional Ialoveni și are ca scop dezvoltarea sportului în raion.