dr

La circa un an de la reparația drumului central din localitatate, și la un an după ce au fost puse semne rutiere pe acest drum, practic toate au dispărut. și traficul devine primejdios pentru toți participanții la trafic.

Olga Diaconu locuitoare a satului ne-a declarat că “sunt indignata de o situatie atat de stupidă si de lipsa totală a bunului simț a unor concetateni. probabil fiecare roman se naște cu un grăunte de eroism în sânge, o pornire spre fapte mari, care în lipsa educației, se materializează în glume de prost gust sau acte de vandalism.”

Ștefan Grigoriță ne-a declarat urmatoarele

“Părerea mea sinceră este că oamenii care distrug aceste semne rutiere sunt oameni cretini. O spun, şi nu doresc să se cenzureze, dar este un adevăr abslut în privinţa acestora. Pentru că a distruge ceva ce aparţine tuturor este un obicei atât de urât, încât până şi Ionel Istrati, presupun că ar arăta mai frumos.Oameni fără educaţie, oameni fără ocupaţie, şi oameni care ar merita pedepsiti. Drept pedeapsă, i-aş pune pe ei cu un cartonaş cu semnul rutier, să stea în locul unde a fost distrus acest semn, timp de 72 de ore.
Şi dacă s-ar mişca – BĂTAIE !