Implementarea proiectului “Primul ajutor pentru un viitor mai sigur!”
Grupul de iniţitativă „Învaţă să fii un tînăr sănătos ” şi cei 15 educatori de la egal la egal, care au fost instruiţi în cadrul proiectului finanţat de Fondul pentru Tineri, runda a IV-a a programului de granturi mici pentru tineri, au dat start unei noi etape!

Educatorii de la egal la egal au fost instruiţi în cadrul seminarelor privind tehnicile şi metodele de acordare a primului ajutor în caz de fracturi, arsuri, înec şi accident auto. După participarea lor laseminare reţeaua de educatori de la egal la egal, împreună cu membrii grupului de iniţiativă sunt pregătiţi pentru a merge în şcoli ş i în liceele din Costeşti, Moleşti şi Hansca pentru a desfăşura seminare cu tinerii din clasele a VIII-a, a IX-a şi a X-a.
O atribuţie importantă în desfăşurarea seminarelor din şcoli o au şi directorii din instituţiile de învăţămînt din aceste sate, care au fost bine dispuşi pentru colaborare şi acordarea sprijinului pentru ca aceste seminare să fie posibil de realizat.
Astfel în Liceul Teoretic Olymp deja de săptămîna trecuta s-au desfăşurat primele seminare in clasele a VIII-a. Urmează: