În perioada 2-7 iunie, Asociația Obștească Alternativa va organiza o tabără de vară pentru 10 tineri și 10 persoane în etate, care vor fi instruiți în domeniul Drepturilor Omului, în cadrul proiectului ”Solidaritatea între generații”.

Scopul proiectului este incluziunea tinerilor și bătrînilor în viața comunității prin intermediul dialogului cultural și educațional, care va contribui la solidaritatea între generații și abilitarea cu informații privind drepturile omului.

În cadrul taberei de vară de 6 zile, participanții din raionul Ialoveni, vor beneficia de un training intensiv în domeniul drepturilor omului, democrația și cetățenia activă, vor avea oaspeți din funcții cheie din raion care vor răspunde la întrebările tinerilor și bătrînilor, vor beneficia de exerciții practice prin intermediul cărora vor învăța mecanismele de protecție a drepturilor. După finalizarea training-ului, tinerii și vîrstinicii vor participa la întîlniri lunare în care vor evalua nivelul de implementare a cunoștințelor în practică și totodată vor beneficia de ore culturale, care au drept scop solidaritatea între generații prin cîntec și tradiții populare.

Astfel, AO Alternativa încurajează tinerii cu vîrsta cuprinsă între 16 și 30 de ani, și persoanele în etate cu vîrsta de la 57 de ani din raionul Ialoveni, activi și care vor să se implice la viața comunității prin respectarea și promovarea drepturilor omului la ei în localitate, să completeze formularul de participare (descarca aici Formular_de_aplicare) și să îl expedieze la adresa electronică [email protected] sau str. Ștefan cel Mare, s. Costești, r. Ialoveni, MD-6813, AO Alternativa, cu mențiunea ”Solidaritatea între generații”. Termenul limită este 19 mai. Participanții selectați în prima etapă, vor fi invitați la interviu, iar rezultatele finale vor fi anunțate în data de 22 mai.

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați la 069512370 sau 069077886.

Acest eveniment are loc în cadrul proiectului ”Solidaritatea între generații”, implementat de AO Alternativa, cu suportul European Youth Foundation, Consiliul Uniunii Europene.

EYF_LOGO

COE-Logo-Quadri