Astăzi, 17 septembrie, în incinta Consiliului raional Ialoveni, s-a desfășurat ședința Consiliului de Administrare al Fondului Local Ialoveni de Susținere Socială a Populației.

În cadrul ședinței, s-a pus în discuție acordarea ajutorului material persoanelor în etate, și examinarea cererilor unor cetăţeni nevoiaşi, privind acordarea ajutorului material în baza cererii unice. (anexele la cererea unică).

Prin decizia membrilor Comisiei de Administrare al Fondului Local Ialoveni de Susținere Socială a populației, s-a hotărît să se acorde ajutor material în mărime a cîte 350 (trei sute cincizeci) lei, către data de 1 octombrie – 2014, persoanelor în etate, de la 75 ani în sus, cu cele mai acute necesitaţi, în baza listelor de beneficiari, care vor fi prezentate de asistenţii sociali din primării. Suma totală aprobată spre acordare, fiind de 141,600 lei.

De asemenea, se va acorda ajutoru material în sumă de 66000,00 (şaizeci şi şase mii) lei, categoriilor de cetățeni nevoiași, în baza cererilor unice.

Numărul total de beneficiari din categoria persoanelor în etate este de 404 bătrîni, iar cel din categoria cetățenilor nevoiași este de 122 de persoane.